Djoković u delu žreba sa Alkarasom i Rudom na mastersu u Monte Karlu

Izvor: Beta, 08.Apr.2022, 18:28

Djoković u delu žreba sa Alkarasom i Rudom na mastersu u Monte Karlu

Prvi teniser sveta Novak Djoković igraće u drugom kolu mastersa u Monte Karlu protiv pobednika meča u kojem se sastaju Španac Alehandro Davidovič Fokina i Amerikanac Markos Giron, odlučeno je danas žrebom.Djoković će u prvom kolu biti slobodan, a u trećoj rundi mogao bi da igra protiv 14. nosioca, španskog igrača Roberta Bautista Aguta.Srpski teniser se nalazi u polovini žreba zajedno sa pobednikom mastersa u Majamiju, Karlosom Alkarasom, koji bi mogao da mu bude rival u četvrtfinalu.U polufinalu Djoković bi za rivala trebalo da ima četvrtog nosioca Norvežanina Kaspera Ruda.Na mastersu u Kneževini igraće još trojica srpskih igrača.U prvom kolu će se sastati Filip Krajinović i Dušan Lajović, a pobednik bi u drugom kolu igrao protiv boljeg iz meča Nikoloz Basilašvili - Grigor Dimitrov.Laslo Djere će u prvoj rundi igrati protiv kvalifikanta, da bi u narednoj fazi igrao sa pobednikom duela Lorenco Sonego - Ilja Ivaška.Masters u Monte Karlu igra se na šljaci i na programu je od 10. do 17. aprila.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković saznao imena rivala u Monte Karlu, duel Lajovića i Krajinovića u prvom kolu

Izvor: RTS, 08.Apr.2022

Najbolji teniser sveta Novak Đoković, kao prvi nosilac, biće slobodan na startu Mastersa u Monte Karlu, odlučeno je žrebom. . Novakov protivnik u drugom kolu biće bolji iz duela između Aleksandra Fokine i Marka Girona, dok ga zatim potencijalno čeka meč sa Robertom...

Nastavak na RTS...

Đoković na mastersu u Monte Karlu u delu žreba sa Alkarasom i Rudom

Izvor: Radio 021, 08.Apr.2022

Prvi teniser sveta Novak Đoković igraće u drugom kolu mastersa u Monte Karlu protiv pobednika meča u kojem se sastaju Španac Alehandro Davidovič Fokina i Amerikanac Markos Giron, odlučeno je žrebom.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.