Izvor: Vesti-online.com, 27.Maj.2019, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković u Parizu posetio crkvu Svetog Save (FOTO)

Novak Đoković od 14.30 igra svoj prvi meč na drugom grend slemu u sezoni.

Protivnik na Rolan Garosu biće mu Hubert Hurkač, a uoči ovog duela on je pronašao vremena da predahne od treninga i poseti jedno mesto.

Today Novak visited with his family Orthodox Church in Paris

p: Union Serbe France pic.twitter.com/XKr6opwf86— Basia (@BasiaID) May 26, 2019

Naime, na Tviteru >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je objavljeno kako je zajedno sa porodicom posetio pravoslavnu crkvu, crkvu Svetog Save u Parizu.

Staresina crkve Prota Nikola Skrbic i Predsednik Saveza Srba Đuro Cetkovic su mu objasnili sve radove  na freskopisanju crkve. Najbolji ambasador Srbije sa decom je zapalio sveće a mnogi su zeleli da se slikaju sa njim da ga zagrle i poljube i požele sreću na predstojećem turniru u gradu svetlosti .

Poznato je da je najbolje svetski teniser veliki vernik, pa redovno odlazi u crkvu i svoju decu uči pravim vrednostima.

Podsetimo, u nedelju su mečeve u Parizu odigrali Laslo Đere (bio je uspešan protiv Ramosa Vinjolasa) i Janko Tipsarević koji je nažalost završio učešćem (poražen od Grigora Dimitrova).
Pogledaj vesti o: Pariz,   Sveti Sava

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.