Đoković slavio uz tamburice

Izvor: Vesti-online.com, 09.Maj.2011, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković slavio uz tamburice

Novak Đoković nije dugo čekao da započne sa slavljem nakon velike pobede nad Rafaelom Nadalom i već ispred hotela je uz tamburice dao sebi oduška pre nego što će u sredu nastaviti sa pohodom na prvo mesto, nastupom na turniru u Rimu.

Đoković nije zaboravio ni svoje fanove, pa se sinoć obratio i navijačima na "Fejsbuku" i "Tviteru":

"Dugujem veliko hvala svim mojim navijačima širom sveta! Najbolji ste i zadovoljstvo je pobeđivati za vas!", napisao je Nole, a zatim se ponovo posvetio slavlju uz hit Harisa Džinovića - i tebe sam sit kafano.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Đoković pristiže Nadalu na vrhu ATP liste

Izvor: Glas javnosti, 10.Maj.2011, 07:21

BEOGRAD - Srpski teniser Novak Đoković zadržao je drugo mesto na ATP listi, ali je posle pobede na turniru u Madridu smanjio zaostatak za vodećim Špancem Rafaelom Nadalom na manje od 2.000 poena...Đoković je u nedelju uveče osvojio Masters u Madridu pošto je u finalu pobedio Nadala sa 7:5, 6:4....

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.