Đoković se izborio za finale Monte Karla

Izvor: Vesti-online.com, 21.Apr.2012, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković se izborio za finale Monte Karla

Srpski teniser Novak Đoković okrenuo meč protiv Berdiha 3:6, 6:3, 6:2 i drugi put će se boriti za titulu u kneževini. Đoković će u nedelju u finalu igrati protiv branioca titule Rafaela Nadala, koji je bio bolji od od Francuza Žila Simona sa 2:0 (6:3, 6:4).

I u prvom setu Novak je bio bolji, napravio brejk, ali i dozvolio da se rival odmah vrati. Iznervirani Đoković je malo olupao reket, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ali nije pomoglo, serija Čeha od četiri gema i za tili čas od obećavajućeg početka, kralj je izgubio prvi set.

Ali, on je najbolji na svetu. Odmah se suočio sa brejk loptom, izvukao se iz neugodne situacije i krenuo u seriju. Poveo je sa 3:0, posle je sve bilo uglavnom rutina.

U trećem setu koristio je nemilosrdno drugi servis Berdiha, stigao do 5:1 i priveo meč kraju. Njegova deveta pobeda u deset mečeva protiv najboljeg češkog igrača.

Misli su mu bile u Beogradu, ali je smogao snage da prevaziđe sve što mu se desilo u poslednjih 48 časova i da se plasira u finale, svoje drugo u kneževini.

Inače, današnji meč odigran je u lošim uslovima, vetar je smetao obojici, ali se Novak bolje snalazio kako je meč odmicao i zasluženo je u finalu. Na kraju, Novak je pogledao ka nebu, što je dovoljna poruka...
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale,   Tenis

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.