Đoković prvi put pred kamerama o raskidu saradnje sa Vajdom i ostalim članovima tima (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 08.Maj.2017, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković prvi put pred kamerama o raskidu saradnje sa Vajdom i ostalim članovima tima (VIDEO)

Novak Đoković je održao konferenciju za medije u Madridu pred početak novog Mastersa na kome će biti bez podrške stručnog štaba.

Prethodne nedelje je čitav teniski svet bio šokiran odlukom najboljeg srpskog tenisera da raskine saradnju sa glavnim trenerom Marjanom Vajdom, kondicionim trenerom Gebhardom Fil-Gričom i fizioterapeutom Miljanom >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Amanovićem. Logično, pitanje koje je novinare najviše interesovalo bilo je da Novak objasni razloge svoje odluke.

- Sa moje strane ovo je bio pokušaj da probam nešto novo. Isetio sam da mi je potrebno neko vreme i prostor, da budem iskren prema sebi i da pustim da stvari prođu jednostavno. Trenutno sam u takvoj fazi da ne želim da žurim, imam samopouzdanja u sebe, verujem u proces promena i da će mi to doneti nešto novo i dobre stvari.

- Uzeću određeno vreme da razmislim o sledećoj osobi koja će biti moj teniski trener, ali ne želim da požurujem sa takvom odlukom - poručio je Đoković, i dodao da su i on i njegov doskorašnji tim osetili da je vreme za promenu.

- Nije bila laka odluka ni sa moje strane, niti sa strane mog tima, ali osetili smo da je vreme za novo poglavlje i da nam je potrebna promena, to je bila uzjamna odluka - istakao je je Novak.



On je naglasio da je nastavio sa istom rutinom kao i za vreme dok je imao trenere uz sebe:

- Nisam zaboravio da udaram tenisku lopticu. Nastavio sam sa više-manje istom rutinom i pristupom koji sam godinama imao, ali sa određenim izmenama. Mnogo godina sam igrao na ovom nivou i osećam se prijatno na teniskom terenu bez obzira na trenutne promene - zaključio je Đoković.

Novak će se u 2. kolu Madrida sastati sa pobednikom duela Tomi Robredo - Nikolas Almagro.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novak našao prelazno rešenje: Ovo će biti novi Đokovićev trener!

Izvor: Telegraf.rs, 09.Maj.2017, 08:14

Novak Đoković će na Mastersu u Madridu biti u neobičnoj ulozi, pošto iza sebe neće imati svoj dugogodišnji tim, nakon raskida saradnje sa Marjanom Vajdom, Miljanom Amanovićem i Gebhardom Fil-Gričom...Najbolji srpski teniser je na konferenciji za novinare pred četvrti Masters ove sezone istakao...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.