Đoković prvi igrač sveta

Izvor: RTS, 13.Okt.2011, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković prvi igrač sveta

Srpski teniser Novak Đoković završiće godinu kao najbolje rangirani teniser sveta, saoštila je Asocijacija profesionalnih tenisera. Čak i da ne igra do kraja sezone, on će ostati na vrhu.

Đokovića više niko ne može da ugrozi na vrhu rang-liste, jer je drugoplasirani teniser sveta Rafel Nadal izgubio u trećem kolu turnira >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u Šangaju i ne može do kraja godine da osvoji dovoljan broj poena da bi prestigao Đokovića.

Srpski teniser, pored Nadala i Rodžera Federera, postao je tek treći igrač od 2003. godine koji će završiti godinu na prvom mestu.

On je došao na prvo mesto ATP rang-liste u julu ove godine posle pobede na Vimbldonu, a u toku sezone osvojio je još deset turnira uključujući Ju-Es open, prvi put u karijeri, i Australijen open koji je već osvojio 2008.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal,   Federer

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novak prvi na planeti i u 2012. godini

Izvor: Sportal.rs, 13.Okt.2011

Srpski teniser Novak Đoković završiće godinu kao najbolje rangirani teniser sveta, saopštila je  Asocijacija profesionalnih tenisera (ATP), a prenosi Beta.

Nastavak na Sportal.rs...

Đoković najbolji teniser sveta do kraja sezone

Izvor: Politika, 13.Okt.2011

LONDON – Srpski teniser Novak Đoković završiće godinu kao najbolje rangirani teniser sveta, saopštila je Asocijacija profesionalnih tenisera (ATP)...Đokovića niko ne može da ugrozi na vrhu rang liste, pošto je drugoplasirani teniser sveta Španac Rafel Nadal danas izgubio u trećem kolu Masters...

Nastavak na Politika...

Đoković prvi do kraja godine

Izvor: Vesti-online.com, 13.Okt.2011

Srpski teniser Novak Đoković ostaće do kraja 2011. godine na prvom mestu ATP liste...Đoković će prvo mesto sačuvati zahvaljujući eliminaciji Rafaela Nadala na Mastersu u Šangaju...On je do prvog mesta na ATP listi stigao 4. jula posle osvajanja Vimbldona. Fenomenalnu godinu počeo je neverovatnom...

Nastavak na Vesti-online.com...

ATP: Đoković 2011. završava kao najbolji

Izvor: Mondo, 14.Okt.2011, 13:06

Novak Đoković će 2011. godinu završiti na poziciji broj jedan svetske rang liste (ATP) bez obzira na ishod predstojeća tri turnira na kojima će nastupiti do kraja sezone.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.