Đoković protiv Tima u Londonu

Izvor: RTS, 12.Nov.2019, 08:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković protiv Tima u Londonu

Srpski teniser Novak Đoković sastaje se sa Austrijancem Dominikom Timom u meču drugog kola Grupe "Bjern Borg" Završnog turnira u Londonu. Meč počinje oko 21.00 čas, direktno ga možete pratiti na Prvom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti, a tok meča na našem portalu.
Porazom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Rafaela Nadala od Aleksandera Zvereva, povećale su se šanse srpskog tenisera za povratak na prvo mesto ATP liste. 

Ukoliko Novak Đoković pobedi sve protivnike do kraja i osvoji turnir vratiće se na prvo mesto i kao najbolji na planeti završiti sezonu, i u tom kontekstu više ne zavisi od Nadalovih narednih rezultata.
Prva prepreka na tom putu je Austrijanac Dominik Tim.
Tim je u prvom kolu Grupe "Bjern Borg" na Završnom turniru savladao Švajcarca Rodžera Federera sa 2:0 (7:5, 7:5).
Duel Đokovića i Tima igra se od 21.00 čas, direktno ga možete pratiti na Prvom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti, a tok meča na našem portalu.
Završni Masters igra se za nagradni fond od devet miliona dolara.
Titulu na turniru brani upravo Aleksander Zverev, koji je u prošlogogdišnjem finalu savladao Novaka Đokovića. 
Rezultate mečeva iz Londona i raspored turnira možete pogledati OVDE.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.