Počinje takmičenje u grupi Andre Agasi, derbi igraju Nadal i Zverev

Izvor: RTS, 11.Nov.2019, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje takmičenje u grupi "Andre Agasi", derbi igraju Nadal i Zverev

Ponedeljak je u Londonu rezervisan za mečeve grupe "Andre Agasi" na Završnom mastersu sezone. Prvo će na teren Danil Medvedev i Stefanos Cicipas (15.00, RTS 1), dok će u večernjem terminu snage odmeriti Rafael Nadal i Aleksander Zverev (21.00, RTS 2).
U nedelju je počeo Završni >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << masters u Londonu, mečevima u grupi "Bjern Borg", dok će u ponedeljak na teren igrači iz grupe "Andre Agasi".

Prvo će na teren "mladi lavovi" Stefanos Cicipas i Danil Medvedev, koji se ove sezone već dokazali da su budućnost svetskog tenisa. Taj meč na programu je od 15.00, uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a.
Posle njih na teren "O2" arene izlaze Rafael Nadal i Aleksander Zverev.
Špancu je svaka pobeda neophodna da bi ostao u trci sa Novakom Đokovićem za prvo mesto na ATP listi na kraju sezone, dok Zverev brani titulu osvojenu prošle godine i sigurno ne želi da je preda bez borbe.
Taj meč na programu je od 21.00, a direktan prenos je na Drugom programu RTS-a.
Rezultate mečeva iz Londona i raspored turnira možete pogledati OVDE.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Cicipa nadigrao Medvedeva u Londonu

Izvor: RTS, 11.Nov.2019

. Grk Stefanos Cicipas savladao je Rusa Danila Medvedeva sa 2:0 po setovima 7:6, 6:4, u prvom meču Grupe „Andre Agasi“ na završnom turniru u Londonu. U drugom susretu ove grupe sastaju se Rafael Nadal i Aleksander Zverev. Meč počinje u 21.00, a prenos je na našem Drugom programu.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.