Đoković protiv Nišikorija za polufinale AO

Izvor: RTS, 23.Jan.2019, 00:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković protiv Nišikorija za polufinale AO

Najbolji svetski teniser Novak Đoković igra protiv Japanca Keija Nišikorija četvrtfinalni meč na Australijan openu. Početak se očekuje u sredu ujutru oko 9.30, a tok meča možete pratiti na našem portalu.
Duel srpskog i japanskog asa je prvi po rasporedu na terenu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << "Rod Lejver" i trebalo bi da počne oko pola deset po srednjoevropskom vremenu.

Susret koji se igra u okviru četvrtfinala prvog grend slema u sezoni biće 18. međusobni okršaj dva igrača, a tradicija je apsolutno na strani Đokovića, koji je dobio 15 mečeva i pretrpeo samo dva poraza.
Poslednji put "ukrstili su rekete" na prošlogodišnjem Ju-Es openu i Novak je taj duel dobio sa ubedljivih 3:0 (6:3, 6:4, 6:2).
U prethodnoj rundi najbolji teniser planete uz malo muke pobedio je Rusa Medvedeva sa 3:1, dok je Nišikori igrao maratonski meč protiv Španca Karenja-Buste i dobio ga u super taj-brejku sa 3:2.
Đoković je pre početka turnira u Melburnu bio prvoplasirani na ATP listi sa 9.135 poena, dok je Nišikori u Australiju došao kao deveti igrač sveta sa 3.750 bodova.
Pobednik tog duela igraće u polufinalu protiv boljeg iz meča Raonić – Puj, dok prvi polufinalni par čine Nadal i Cicipas.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.