Kolins kao Cicipas  autsajderka iz SAD u polufinalu AO

Izvor: B92, 22.Jan.2019, 09:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolins kao Cicipas " autsajderka iz SAD u polufinalu AO

Amerikanka Danijel Kolins nastavila je svoj bajkoviti nastup na Australijan openu.

Ova 25-godišnja teniserka plasirala se u polufinale Melburna pobedom nad Anastasijom Pavljučenkovom.

Amerikanka je nadigrala Ruskinju posle preokreta u tri seta sa 2:6, 7:5, 6:1 u svom prvom nastupu na Rod Lejver Areni.

Pavljučenkova je nakon impresivnog prvog seta imala polufinale u rukama, a onda je počela da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << loše servira, te je serijom duplih servis grešaka trasirala put rivalki za preokret.

Kolins, koja je do ovog AO na Grend slem turnirima igrala sam prva kola, u polufinalu "Ozi opena" će igrati protiv bolje iz duela između Petre Kvitove i Ešli Barti.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Polufinale od snova

Izvor: MozzartSport.com, 22.Jan.2019

Lepši deo novog"dinamičnog dua" američkog tenisa, Denijel Kolins (drugi je Frensis Tijafo koji kasnije danas igra protiv Rafe Nadala) nastavlja da zbunjuje, ujedno i oduševljava svet belog sporta. Devojka kojoj je 25 godina i koja nikada do sada nije pobedila niti na jednom grend slem meču u galvnom...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.