Borba za polufinale  Đoković sa Nišikorijem u sredu od 9.30

Izvor: B92, 22.Jan.2019, 06:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borba za polufinale " Đoković sa Nišikorijem u sredu od 9.30

Najbolji teniser sveta Novak Đoković igraće protiv Keija Nišikorija četvrtfinale Australijan opena u sredu od 9.30 po srednjoevropskom vremenu.

Duel Đokovića i Nišikorija, prvog i osmog nosioca na prvom Grend slemu, jedini je u večernjem terminu na "Rod Lejver areni".

Njih dvojica će na taj način zaokružiti veoma bogat program na najvećem stadionu u kompleksu koji će od >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 1.00 otvoriti Naomi Osaka i Elina Svitolina.

Japanka i Ukrajinka će se osim plasmana u polufinale boriti i da ostanu u konkurenciji za prvo mesto WTA liste po završetku Ozi opena, nakon čega će uslediti mečevi Venus Vilijams – Karolina Pliškova, odnosno Miloš Raonić – Luka Puj.

Đoković je do četvrtfinala stigao teškom pobedom nad Danilom Medvedevim u četiri seta, prethodno je savladao Mičela Krugera, Žo-Vilfrida Congu i Denisa Šapovalova.

S druge strane, Japanac će biti još umorniji jer je protiv Pabla Karenjo-Buste na terenu proveo više od pet sati.

Novak i Kei su se do sada sastajali 17 puta, srpski igrač vodi 15-2 u pobedama i u seriji je od 13 uzastopnih trijumfa nad momkom iz Šimanea. Poslednji put su se sastali na US openu prošle godine, kada je Đoković u polufinalu rutinski slavio – 6:3, 6:4, 6:2.

Pobednik ovog meča će se za finale boriti sa pobednikom spomenutog duela Raonića i Puja.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SRBI ĆE BITI ODUŠEVLJENI! TERMIN PO MERI: Evo kada Novak počinje borbu za polufinale Australijan opena!

Izvor: Kurir, 22.Jan.2019

Najbolji teniser sveta Novak Đoković igraće u sredu protiv Japanca Keija Nišikorija četvrtfinalni meč Australijan opena.

Nastavak na Kurir...

Kolins kao Cicipas " autsajderka iz SAD u polufinalu AO

Izvor: B92, 22.Jan.2019

Amerikanka Danijel Kolins nastavila je svoj bajkoviti nastup na Australijan openu...Ova 25-godišnja teniserka plasirala se u polufinale Melburna pobedom nad Anastasijom Pavljučenkovom...Amerikanka je nadigrala Ruskinju posle preokreta u tri seta sa 2:6, 7:5, 6:1 u svom prvom nastupu na Rod Lejver Areni...Pavljučenkova...

Nastavak na B92...

Novak i Nišikori prvi na terenu u sredu, početak oko 9.30

Izvor: RTS, 22.Jan.2019

Prvi teniser sveta Novak Đoković u četvrtfinalu Australijan opena igra protiv Japanca Keija Nišikorija u sredu od 9.30 po srednjoevropskom vremenu. . Duel Đokovića i Nišikorija prvi je u lokalnom noćnom terminu na Rod...

Nastavak na RTS...

Đoković u sredu od 9.30 protiv Nišikorija

Izvor: Večernje novosti, 22.Jan.2019

Najbolji teniser sveta je do sada 15 puta pobedio Nišikorija, uz dva poraza od tenisera iz Japana Srpski teniser Novak Đoković trebalo bi u sredu u 9.30 po srednjoevropskom vremenu da počne meč četvrtfinala Otvorenog prvenstva Australije. Đoković će se za plasman u polufinale...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.