Đoković protiv Nadala za titulu u Majamiju

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Mar.2014, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković protiv Nadala za titulu u Majamiju

Najbolji srpski teniser Novak Đoković sastaje se u nedelju sa Špancem Rafaelom Nadalom u borbi za titulu na turniru masters serije u Majamiju.
(FOTO: AP)
Biće to njihov 40. međusobni okršaj na ATP turnirima, a Nadal je za sada uspešniji i vodi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << sa 22:17 u pobedama. Novi duel prvog i drugog tenisera sveta na programu je od 21,30 časova po našem vremenu.
Zanimljivo je da su se i Nadal i Đoković bez borbe plasirali u finale. Špancu je polufinalni meč predao Čeh Tomaš Berdih zbog stomačnih problema, dok se protivnik srpskog tenisera, Japanac Kei Nišikori, povukao sa turnira zbog povrede prepone.
Turnir masters serije na Floridi, kojeg je Đoković osvajao 2007, 2011. i 2012. godine, igra se za ukupan nagradni fond od 5,64 miliona dolara.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Finale Majamija: Nole i Rafa, 40. put

Izvor: RTS, 30.Mar.2014

Od 20.30 RTS1 spektakl u Majamiju. Nova epizoda iz serijala teniskog "rata zvezda". Nova borba titana. Četrdeseti put snage će odmeriti Novak Đoković i Rafael Nadal. Ulog titula na turniru masters serije. Internet portal uživo će pratitit kretanje rezultata...Najbolji srpski teniser Novak Đoković...

Nastavak na RTS...

Spektakl, Novak protiv Nadala

Izvor: RTS, 30.Mar.2014

Đoković - Nadal 3:2 (0:0). Finale Mastersa u Majamiju igraju dvojica najboljih na svetu - Novak Đoković i Rafael Nadal. Teniski klasiko po 40. put, borba za prevlast, prestiž i ATP bodove. Meč gledajte na našem Prvom programu. Internet portal uživo prati kretanje rezultata i za vas izdvaja najzanimljivije...

Nastavak na RTS...

Savršeni Novak osvojio Majami!

Izvor: B92, 30.Mar.2014

Novak Đoković odigrao je svoj najbolji meč u 2014. godini i u finalu turnira u Majamiju savladao je Rafaela Nadala sa 6:3, 6:3...To je Novakova 43. titula u karijeri, a četvrta na Floridi, posle 2007, 2011. i 2012. godine...U prvom gemu Nadal je imao brejk loptu, ispostaviće se jedinu u celom meču,...

Nastavak na B92...

Fenomenalni Novak oduvao Nadala za još jednu titulu u Miami-u

Izvor: NC magazin, 30.Mar.2014

.Meč za pamćenje! Totalna dominacija našeg Novaka Đokovića nad prvim igračem na ATP listi, Rafaelom Nadalom. Jedno od najboljih izdanja Đokovića u 40. susretu ova dva tenisera. Veliki Rafa je položio oružje pred danas mnogo, mnogo boljim teniserom..Opširnije..

Nastavak na NC magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.