Izvor: RTS, 04.Nov.2021, 06:31

Đoković protiv Monfisa u Parizu (oko 15.00)

Najbolji teniser Srbije i sveta Novak Đoković igra protiv Francuza Gaela Monfisa u trećem kolu mastersa u Parizu. Meč je na programu oko 15 časova. Tok susreta pratite na našem portalu.
Novak Đoković je eliminisao Mađara Martona Fučoviča sa 2:1 (6:2, 4:6, 6:3) u drugom kolu, a juče je u dubl konkurenciji sa Filipom Krajinovićem poražen >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << od australijsko-slovačkog para koji čine Džon Pirs i Filip Polašek sa 2:0 (7:6, 6:4).

Na drugoj strani Gaelo Monfis, koji je trenutno 22. igral na listi, juče je nadigrao zemljaka Adrijana Manarina sa 2:1 (2:6, 7:6/7:4/, 6:2).
Đoković i Monfis su do sada  puta odmeravali snage na terenu i u svim mečevima pobede je odnosio teniser Srbije.
Duel Novaka Đokovića i Gaela Monfis počinje u 15.00, a njegov tok i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.
Pogledaj vesti o: Pariz,   Tenis

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Monfis predao meč, Đoković u četvrtfinalu protiv Frica

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Nov.2021

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Mastersa u Parizu, bez borbe, nakon što mu je Francuz Gael Monfis predao meč...Monfis se povredio juče tokom duela protiv Adrijana Manarina, ostao je na terenu, pobedio, ali je odmah izjavio da su "male šanse da zaigra" jer nije mogao...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.