MASTERS PARIZ: Kraj za Noleta i Fiću, Srbi ostali bez ČETVRTFINALA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Nov.2021, 18:07

MASTERS PARIZ: Kraj za Noleta i Fiću, Srbi ostali bez ČETVRTFINALA!

Australijsko-slovačka kombinacija bila nepremostiva prepreka.

Srpski teniseri Novak Đoković i Filip Krajinović nisu uspeli da se plasiraju u četvrtfinale mastersa u Parizu, pošto su u dva seta poraženi od australijsko-slovačke kombinacije Džon Pirs/Filip Polašek rezultatom 0:2 (6:7, 4:6).

Odlično su srpski teniseri ušli u meč i već na samom startu, u prvom gemu, imali dve brejk >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prilike. Poveli su 40:15, međutim, Pirs i Polašek su se odbranili i osvojili prvi poen.

Isto je bilo i u sedmom gemu, kada su Australijanac i Slovak spasavali brejk loptu, Nole i Fića su imali prednost, ali su se njihovi rivali ponovo izvukli.

I onda je usledio pad koncentracije kod Krajinovića i Đokovića, u osmom gemu, pa su Polašek i Pirs prvu šansu da iznenade Filipa i Novaka pretvorili u brejk.

Nisu se predavali Srbi i odmah su odgovorili ribrejkom, već u narednom poenu, tako da je pobednika ovog perioda odlučivao taj-brejk. Više sreće pokazali su Džon Pirs i Filip Polašek i sa ubedljivih 7:2 poveli u setovima, oduzevši dva puta servis srpskoj kombinaciji.

U drugom setu viđeno je nekoliko brejk prilika na obe strane, ali su Australijanac i Slovak tek u 10. gemu napravili prvi, ispostavilo se odlučujući, što im je donelo trijumf od 6:4 i plasman u narednu rundu.
Pogledaj vesti o: Pariz,   Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poraz Đokovića i Krajinovića u dublu u Parizu

Izvor: RTS, 03.Nov.2021

Novak Đoković i Filip Krajinović poraženi su od australijsko-slovačkog para koji čine Džon Pirs i Filip Polašek sa 2:0 (7:6, 6:4). . U meču koji je trajao 86 minuta srpski dubl je dopustio rivalima da osvoji osmi gem, u kojem su oni servirali...Međutim, Đoković...

Nastavak na RTS...

Srpski dubl Đoković-Krajinović izgubio u Parizu

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Nov.2021

Srpski teniseri Novak Đoković i Filip Krajinović izgubili su danas u osmini finala pariskog mastersa u dublu od para Džon Pirs/Filip Polašek i ispali iz daljeg takmičenja. Australijanac Pirs i Slovak Polašek dobili su meč sa 2:0 (7 :6, 6 :4).

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.