Izvor: RTS, 03.Nov.2021, 18:08

Poraz Đokovića i Krajinovića u dublu u Parizu

Novak Đoković i Filip Krajinović poraženi su od australijsko-slovačkog para koji čine Džon Pirs i Filip Polašek sa 2:0 (7:6, 6:4).
U meču koji je trajao 86 minuta srpski dubl je dopustio rivalima da osvoji osmi gem, u kojem su oni servirali.

Međutim, Đoković i Krajinović su uspeli odmah da uzvrate brejkom, a potom i da stignu do 5:5.
Naposletku, prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << set je otišao u taj-brejk, gde je srpski par ipak osvojio samo dva poena.
U drugom setu Đoković i Krajinović su pretrpeli još jedan brejk u devetom gemu, ali ovoga puta reakcija nije bila podjednaka i Pirs i Polašek stigli su do trijumfa. 
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Đoković protiv Monfisa u Parizu (oko 15.00)

Izvor: RTS, 04.Nov.2021, 06:31

Najbolji teniser Srbije i sveta Novak Đoković igra protiv Francuza Gaela Monfisa u trećem kolu mastersa u Parizu. Meč je na programu oko 15 časova. Tok susreta pratite na našem portalu. . Novak Đoković je eliminisao Mađara Martona Fučoviča sa 2:1 (6:2, 4:6, 6:3) u...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.