Đoković protiv Federera, borba velikana za polufinale Londona

Izvor: RTS, 14.Nov.2019, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković protiv Federera, borba velikana za polufinale Londona

Najbolji srpski teniser Novak Đoković igra protiv Rodžera Federera duel trećeg kola grupne faze na Završnom turniru u Londonu. Duel počinje u 21.00, direktan prenos je na Prvom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti (samo za korisnike iz Srbije), dok tok meča možete pratiti na našem portalu.
Đoković i Federer u direktnom duelu će odlučivati o tome ko će biti drugi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << polufinalista iz grupe "Bjern Borg".

Prvi je Dominik Tim, koji je iznenadio u Londonu i u uvodna dva meča pobedio i Novaka i Rodžera, pa tako dodatno zakomplikovao borbu za prvo mesto na kraju godine.
Srpski as više nema sve u svojim rukama i, da bi završio kao najbolji teniser sveta na kraju sezone, potrebno je da uđe u finale, a da to Nadal ne učini.
Kakvi sve scenariji odgovaraju Đokoviću možete pročitati OVDE.
Drugi i treći igrač na ATP listi sastaće se 49. put u okviru jednog od najvećih rivalstava u istoriji tenisa. Novak vodi sa 26-22 u pobedama, uključujući i onu u njihovom poslednjem okršaju. Bilo je to epsko finale Vimbldona, koje je pripalo Đokoviću tek u taj-brejku petog seta, u kojem je spasao dve meč-lopte.
"Pobeda", rekao je Đoković na pitanje novinara šta je plan za meč sa velikim rivalom.
S druge strane, Federer je bio nešto blaži u izjavama, svestan da se ne nalazi u sjajnoj formi.
"Uzbuđen sam što ću ponovo igrati protiv njega. Mislim da treba da se koncentrišem na svoju igru, ono što radim najbolje. Bez obzira na to šta je potrebno da radim na terenu, nadam se da ću proći dobro."
U drugom meču dana, od 15 časova, sastaju se Tim i Mateo Beretini.
Potom sledi "dan D" za Đokovića i Federera od 21 sat, direktan prenos je na Prvom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti (samo za korisnike iz Srbije), dok tok meča možete pratiti na našem portalu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ne može spektakularnije: Đoković – Federer, jedan će u polufinale, a drugi – kući

Izvor: MozzartSport.com, 14.Nov.2019

Da su birali, teniski sladokusci ne bi mogli da dobiju lepši šlager večeri u Londonu: Novak Đoković na Rodžera Federera, sa motivom iz čuvenog „Gorštaka“ – Može biti samo jedan! Poslednje kolo grupne faze završnog mastersa, obojica imaju po pobedu i poraz, tako da će se dvojica neverovatnih...

Nastavak na MozzartSport.com...

Đoković će opet pobediti Federera, a onda i sve ostale

Izvor: RTS, 14.Nov.2019

Više od nedelju dana se očekuje njihov međusobni duel, trebalo je da odredi ko će biti prvi u grupi, ali su se okolnosti drastično promenile. Novak Đoković i Rodžer Federer u direktnom okršaju odlučiće ko će iz grupe "Bjern Borg" proći u polufinale Završnog turnira u Londonu, a ko...

Nastavak na RTS...

Rodžer motivisan, Novak ostao bez polufinala u Londonu

Izvor: RTS, 14.Nov.2019

Rodžer Federer savladao je Novaka Đokovića sa 2:0 (6:4, 6:3) i plasirao se u polufinale Završnog mastersa u sezoni. Srpski teniser ostao bez plasmana u polufinale, ali bez prvog mesta na ATP listi na kraju sezone. . Osveta...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.