Đoković priznao da je preopterećen: Telo mi govori da malo usporim

Izvor: MozzartSport.com, 05.Jan.2015, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković priznao da je preopterećen: Telo mi govori da malo usporim

„Postoji novi talas igrača sposobnih da se nadmeću za velike titule“, dodaje prvi teniser sveta

Prvi teniser sveta Novak Đoković ocenio je da će se uskoro u bitku za vrh uključiti, osim Federera, Nadala i Marija i „talas igrača“ predvođen >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Čilićem, Nišikorijem, Raonićem i Dimitrovim.

„Postoji novi talas igrača sposobnih da se nadmeću za velike titule“, rekao je Đoković koji je zbog prehlade predao meč finala egzibicionog turnira u Abu Dabiju Britancu Endiju Mariju.

Ipak, Đoković ističe da glavna pretnja i dalje dolazi od njegovih dugogodišnjih rivala Nadala i Federera.

Rafa nije igrao veliki broj mečeva u poslednjih pet meseci. Imao je on sličnih problema sa povredama i pre nekoliko godina, a onda se vratio 2013. i odigrao sezonu karijere“, rekjao je Đoković.

Najbolji srpski teniser naglasio je da je grip zbog kojeg je morao da preda finale u Abu Dabiju pre posledica preopterećenosti.

Možda mi telo samo govori da moram da usporim. Činjenica je da sam se preopteretio, pošto želim podjednako da budem posvećen porodici, treningu i poslu“, rekao je Đoković, koji u dublu sa Filipom Krajinovićem počinje učešće na turniru u Dohi.

Đoković će u singlu igrati protiv sunarodnika Dušana Lajiovića, a taj meč je na programu sutra.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

ĐOKOVIĆ: Stiže novi talas igrača, nisu samo Rafa i Rodžer pretnja!

Izvor: Telegraf.rs, 05.Jan.2015

Predaja finala zbog gripa je možda znak da mi telo govori da moram da usporim. Činjenica je da sam se preopteretio, pošto želim podjednako da budem posvećen porodici, treningu i poslu, rekao je srpski teniser..Prvi teniser sveta Novak Ðoković ocenio je da će se uskoro u bitku za vrh uključiti,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.