Đoković pričao francuski na „Kanalu plus“

Izvor: Poznati.info, 27.Okt.2012, 02:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković pričao francuski na „Kanalu plus“

Novak: Dobro veče i hvala vam na pozivu. Počastvovan sam što sam u ovoj emisiji. To je otprilike sve što mogu da kažem na francuskom

Srpski teniser Novak Đoković gostovao je u petak uveče u emisiji “Le Grand journal” koja se prikazuje na “Kanalu plus” i tom prilikom održao obećanje i govorio na francuskom jeziku.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << />- Dobro veče i hvala vam na pozivu. Počastvovan sam što sam večeras u ovoj emisiji. To je otprilike sve što mogu da kažem na francuskom. Još uvek sam u procesu učenja jezika – rekao je Đoković i nakon toga prešao na engleski jezik.

Srpski teniser je dodao da se nalazi u odličnoj formi i da se raduje poslednjem turniru masters serije u sezoni, koji u ponedeljak počinje u Parizu.

- Drago mi je što sam ponovo u Parizu koji je po mom mišljenju jedan od najlepših gradova sveta. Imam sjajne uspomene na ovaj grad pošto sam osvojio Masters u Bersiju 2009. godine. Dolazim nakon uspešne azijske turneje koju sam okončao pobedom protiv Mareja u kojoj sam spasio pet meč lopti što je veliko ostvarenje – kazao je Đoković.

On je u emisiji govorio i o uspehu tenisa u Srbiji, ali i imitacijama, naglasivši da najviše voli da “skida” pokrete Ruskinje Marije Šarapove.

Đoković je slobodan na startu Mastersa u Parizu, a u drugom kolu igraće protiv pobednika meča Fernando Verdasko (Španija) – Sem Kveri (SAD).

Izvor: Novosti.rs

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Đoković pričao francuski na „Kanalu plus“

Izvor: Dzungla.org, 27.Okt.2012

Novak: Dobro veče i hvala vam na pozivu. Počastvovan sam što sam u ovoj emisiji. To je otprilike sve što mogu da kažem na francuskom. . Srpski teniser Novak Đoković gostovao je u petak uveče u emisiji „Le Grand journal“ koja se prikazuje na „Kanalu plus“ i tom prilikom održao obećanje...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.