Đoković preko Šardija u trećem kolu Mastersa u Šangaju

Izvor: Danas, 09.Okt.2018, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković preko Šardija u trećem kolu Mastersa u Šangaju

Novak Đoković je i dalje nepremostiva prepreka za Žeremija Šardija. Srpski teniser je u drugom kolu Mastersa u Šangaju savladao Francuza sa 2:0 (6:3, 7:5) što je njegova 12. pobeda nad Šardijem u 12 međusobnih mečeva. Članak Đoković preko Šardija u trećem kolu Mastersa u Šangaju se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

SAD prepreka za Turski tok

Izvor: Danas, 10.Okt.2018, 14:32

Iako naši političari ozbiljno razmišljaju o izgradnji gasovoda Turski tok koji bi prolazio i preko teritorije Srbije sve su prilike da je reč o projektu na "dugačkom štapu" zbog toga što se njegovoj realizaciji protive Sjedinjene Američke Države. Članak SAD prepreka za Turski tok se pojavljuje...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.