Đoković ponovo bolji od Nadala

Izvor: Politika, 21.Nov.2013, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković ponovo bolji od Nadala

SANTIJAGO DE ČILE – Najbolji srpski teniser Novak Đoković pobedio je u egzibicionom meču u Santjago de Čileu španskog rivala Rafaela Nadala sa 7:6, 6:4.

Ovaj meč odigran je u čast oproštaja od tenisa 33-godišnjeg Čileanca Nikolasa Masua.

„Ovo je neverovatno. Na mojoj oproštajnoj noći Nadal, Đoković i Nalbandijan su ovde da mi pomognu da kažem zbogom tenisu. Ne znam šta da kažem. >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << Mnoge uspomene su mi prošle kroz glavu - putovanja, mečevi, Dejvis kup, sve što mi je tenis pružio, hvala Bogu”, rekao je Masu.

Masu je profesionalnu tenisku karijeru počeo pre 16 godina, a najveći uspeh u karijeri su mu zlatne medalje u singlu i dublu na Olimpijskim igrama u Atini 2004.

Nakon singla u Santijagu, odigran je meč u konkurenciji parova, a sav prihod koji je sakupljen od prodaje karata ide u dobrotvorne svrhe.

Đoković danas putuje u Buenos Ajres, gde će odigrati novi egzibicioni meč, na kojoj će se David Nalbandijan oprostiti od tenisa.

Prema planu organizatora, Đoković će na stadionu „La Rural” u nedelju, 24. novembra odigrati singl meč protiv Rafaela Nadala, a potom i dubl sa Huan Monakom protiv Nadala i Nalbandijana.

Tanjug

objavljeno: 21.11.2013.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković ponovo bolji od Nadala

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Nov.2013

SANTIJAGO DE ČILE - Najbolji srpski teniser Novak Đoković pobjedio je u egzibicionom meču u Santjago de Čileu španskog rivala Rafaela Nadala sa 7:6, 6:4.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Đoković: ''Čile je prelep!''

Izvor: Sportske.net, 21.Nov.2013

Naš najbolji teniser ovih dana boravi u Čileu, gde je odigrao egzibicioni meč sa Nadalom i - opet ga pobedio.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.