Izvor: Radio 021, 20.Nov.2020, 17:58

Đoković pobedom protiv Zvereva do polufinala Londona

Novak Đoković pobedio je Sašu Zvereva u dva seta 6:3 i 7:6 i tako prošao u polufinale završnog Mastersa u Londonu.

Đoković je odlično otvorio meč, odmah je napravio brejk za koji se ispostavilo da je i jedini u meču. Poveo je Srbin 3:0, a Zverev je tek tada ušao u duel. Nemac kao da je kasnio na susret sa Đokovićem i maltene je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << jedino tada pravio greške dok su ostali delovi meča bili veoma dobri. Držali su rivali svoj servis do kraja prvog seta i prvi teniser sveta je dobio prvi set 6:3.

Đoković je u tom delu meča dominirao u udarcima iz forhenda, a bilo je jasno da je Srbin mnogo motivisaniji nego u duelu koji je izgubio od Medvedeva.

U drugom je bilo Noletu mnogo teže. Zverev je igrao odlično osim u petom gemu. Tada je Đoković imao dve brejk šanse pri rezultatu 15:40, ali je Nemac dobio četiri uzastopna poena i vratio se u najboljem mogućem stilu u meč. Do kraja nije bilo brejk šansi, niko nije popuštao sve do taj-brejka. Tada je Novak poveo 4:3, odmah je uzeo i mini brejk i posle mu je bilo lako da slavi 7:4.

Đoković je duel dobio za sat i 36 minuta, i naredni rival mu je Dominik Tim.

Autor: 021

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.