Đoković plesom nasmejao čitav svet: Snimak postao viralan zbog Novakovih urnebesnih pokreta VIDEO

Izvor: B92, 02.Avg.2023, 13:04

Đoković plesom nasmejao čitav svet: Snimak postao viralan zbog Novakovih urnebesnih pokreta VIDEO

Novak Đoković je najbolji teniser ikada, ali poseduje još neke talente, pa je sad fanove oduševio plesnim pokretima.

Srpski teniser i francuski umetnik i plesač Salif Geje deo su nove kampanje Novakovog glavnog sponzora, pa su se na snimanju odlično zabavili.

Mladi Francuz Salif Geje poznat je kao ulični plesač iz Pariza. Njegov pečat je "munvok" koji je doveo do savršenstva. Pokazao je i našem teniseru neke tajne, Nole se trudio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da nauči korake i pokrete, ali mu definitivno bolje ide na teniskom terenu. U svakom slučaju, sjajno su se zabavili i nisu skidali osmeh sa lica. Srbin je oduševio Salifa, ali i fanove na društvenim mrežama.

"Nije samo šampion nego i neverovatno ljudsko biće. Nole, ponosan sam što smo u istom timu", napisao je Salif na Instagramu.

Novak je fasciniran Salifom, i ranije su se družili tokom snimanja kampanje, a Francuz je ostao bez teksta kada je saznao da je naš teniser za njega znao i pre nego što su se zvanično upoznali.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Pariz

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.