Đoković pauzira do kraja godine

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 26.Jul.2017, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković pauzira do kraja godine

Srpski teniser Novak Đoković odlučio je da do kraja godine napravi pauzu zbog povrede lakta, zbog čega neće igrati ni na jednom ovogodišnjem ATP turniru. Đoković je na konferenciji za novinare u Beogradu rekao da je donio ovakvu radikalnu odluku na osnovu konsultacija sa doktorima iz Srbije i svijeta, ali da se nada da će u ovom periodu imati dovoljno vremena da se zaliječi i igra već u prvoj nedjelji naredne sezone.  On je naveo da je šest mjeseci više nego dovoljno da izliječi,...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Djoković: Sigurno ću igrati prve nedelje u narednoj sezoni

Izvor: Beta Video, 26.Jul.2017

BEOGRAD - Srpski teniser Novak Djoković je najavio i da će sigurno igrati prve nedelje u narednoj sezoni. ``Od sada pa do prvog turnira u 2018. ima sasvim dovoljno vremena i to je dovoljno za mene da se potpuno izlečim``, rekao je on.(CH3 )

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.