Đoković otvorio dušu prvi put posle korone: Zlonamerne kritike, agenda i lov na veštice

Izvor: Večernje novosti, 08.Jul.2020, 00:25

Đoković "otvorio dušu" prvi put posle korone: Zlonamerne kritike, agenda i lov na veštice

Najbolji svetski teniser Novak Đoković vratio se na teren posle 14 dana pauze zbog pozitivnog nalaza na korona virus koji je imao Najbolji svetski teniser Novak Đoković vratio se na teren posle 14 dana pauze zbog pozitivnog nalaza na >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << korona virus koji je imao.Đoković je odradio pun trening sa Viktorom Troickim na terenima svoje akademije na Dorćolu, trenutno se oseća dobro, a u razgovoru za Sportski žurnal je rekao:- U poslednje vreme vidim samo kritike, mnoge zlonamerne. Očigledno da postoji nešto više od te kritike, kao da postoji neka agenda, kao da je lov na veštice. Mora neko da padne, neka ličnost, neko veliko ime da bude glavni krivac za sve.Još ne znam da li ću igrati na US openu. Vašington sigurno ne igram, Sinsinati u planu. Učešće na Garosu zasad sigurno, a u planu i Madrid i Rim.Novi način bodovanjakorektan- rekao je Novak za "Sportski žurnal".
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

PUKAO MU FILM: Ovo je lov na veštice! Đoković EMOTIVNO PROGOVORIO o hajci na njega

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2020

Oglasio se srpski as...Posle dve nedelje pauze Novak Đoković se ponovo našao na terenu. Test na korona virus koji je odradio je bio negativan i u utorak se najbolji teniser sveta vratio reketu...Srpski as bio je na udaru javnosti na Zapadu posle zaraze na Adrija turu, a srpso zluradim kritikama je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.