PUKAO MU FILM: Ovo je lov na veštice! Đoković EMOTIVNO PROGOVORIO o hajci na njega

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2020, 08:38

PUKAO MU FILM: Ovo je lov na veštice! Đoković EMOTIVNO PROGOVORIO o hajci na njega

Oglasio se srpski as.

Posle dve nedelje pauze Novak Đoković se ponovo našao na terenu. Test na korona virus koji je odradio je bio negativan i u utorak se najbolji teniser sveta vratio reketu.

Srpski as bio je na udaru javnosti na Zapadu posle zaraze na Adrija turu, a srpso zluradim kritikama je progovorio na Dorćolu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u utorak uveče.

- U poslednje vreme vidim samo kritike, mnoge zlonamerne. Očigledno da postoji nešto više od te kritike, kao da postoji neka agenda, kao da je lov na veštice. Mora neko da padne, neka ličnost, neko veliko ime da bude glavni krivac za sve – istakao je Đoković za Sportski žurnal.

Prokomentarisao je kratko i tkalendar takmičenja.

"- oš ne znam da li ću igrati na US openu. Vašington sigurno ne igram, Sinsinati u planu. Učešće na Garosu zasad sigurno, a u planu i Madrid i Rim. Novi način bodovanja korektan - dodao je Novak.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Novak otvorio dušu - o "lovu na veštice", novom sistemu ATP bodovanja, Adrija Turu...

Izvor: Sportske.net, 08.Jul.2020

Srbin prvi put progovorio nakon što se vratio na teren...Najbolji teniser sveta Novak Đoković počeo je sa treninzima u utorak, a u opširnom intervjuu za Sportski žurnal govorio je o medijskoj hajci na njega, novom bodovanju na ATP listi, turnirima na kojima će se takmičiti...."U poslednje vreme...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.