Đoković održao čas tenisa mladom Amerikancu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jan.2013, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković održao čas tenisa mladom Amerikancu

MELBURN -

Prvi teniser sveta Novak Đoković plasirao se u treće kolo Otvorenog prvenstva Australije, pošto je danas ubedljivo i lako savladao Amerikanca Rajana Herisona sa 6:1, 6:2, 6:3

Prvi igrač sveta je održao čas tenisa mladom Amerikancu, koji u meču praktično nije imao nikakve šanse.

Đoković je još jednom pokazao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da protivnicima prilazi sa podjednakom ozbiljnošću, bez obzira na to da li su u prvih deset, ili su na dnu teniske lestvice.

Srpski teniser je posle efektnog početka meča koji je trajao svega 20 minuta, i u drugom demonstrirao silu, da bi u završnom delu igre malo usporio tempo i dopustio protivniku da barem, osvoji tri gema na svoj servis.

Đoković će u nastavku turnira igrati protiv Čeha Radeka Stepaneka koji je bio bolji od Španca Felisijana Lopeza sa 6:2, 6:2, 6:4.

Đoković vodi protiv Stepaneka sa 7:1 u međusobnim duelima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

AO: Đoković i Tipsarević u 3. kolu

Izvor: Radio 021, 16.Jan.2013

Novak Đoković plasirao se u 3. kolo Otvorenog prvenstva Australije, pošto je danas ubedljivo savladao Amerikanca Rajana Herisona sa 6:1, 6:2, 6:3.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.