Djoković lako do trećeg kola

Izvor: Beta, 28.Maj.2014, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Djoković lako do trećeg kola

BEOGRAD, 28. maja 2014. (Beta) - Najbolji srpski teniser Novak Djoković plasirao u treće kolo Otvorenog prvenstva Francuske, pošto je u sredu u drugom kolu pobedio domaćeg tenisera Žeremija Šardija sa 3:0, po setovima 6:1, 6:4, 6:2.

Drugi teniser sveta je tako zabeležio i devetu pobedu >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << nad Šardijem u isto toliko mečeva.

Djoković je odlično odigrao prvi set, pa je, uz dva brejka, dobio taj deo igre za samo 25 minuta.

I drugi set je Djoković počeo brejkom. Šardi je odmah u narednom gemu oduzeo servis srpskom igraču, ali je Djoković u trećem gemu ponovo došao do prednosti. Tu prednost je održao do kraja seta za vodjstvo od 2:0 u setovima.

Početak trećeg seta je ličio na prva dva. Djoković je vrlo brzo došao do prednosti od 5:2, pa je i taj set dobio ubedljivo (6:2).

Djoković će u narednom kolu Rolan Garosa igrati protiv pobednika duela izmedju Marina Ćilića i Tobijasa Kamkea.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković lako do trećeg kola Rolan Garosa

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Maj.2014

Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao u treće kolo Otvorenog prvenstva Francuske, pošto je danas u drugom kolu pobedio domaćeg tenisera Žeremija Šardija sa 3:0, po setovima 6:1, 6:4, 6:2.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.