Đoković lako do drugog kola US opena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Avg.2012, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković lako do drugog kola US opena

NJUJORK -

Srpski teniser Novak Đoković ubedljivom pobedom počeo je odbranu titule na Otvorenom prvenstvu SAD, pošto je u prvom kolu noćas savladao Italijana Paula Lorencija sa 3:0 (6:1, 6:0, 6:1).

Đokoviću je za trijumf nad 69. teniserom sveta trebalo samo sat i 15 minuta.

Lorenci je prvi od svoja dva osvojena gema dobio >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << tako što je oduzeo servis srpskom teniseru već na početku meča, dok je drugi uzeo na svoj servis na startu trećeg seta.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković posle impresivne pobede protiv Italijana Paola Lorencija na startu US Opena rekao je da je veoma zadovoljan jer je očigledno da je odigrao sjajan meč, od prvog do poslednjeg gema.

"Naravno da sam zadovoljan, ako analiziramo meč gem po gem jasno je da sam igrao sjajno od početka do kraja", rekao je Đoković.

On je dodao da se trudio da sve vreme bude fokusiran na meč.

"Veoma je važno da nijednog trenutka ne potcenjujemo protivnika. Trudio sam se da sve vreme budem u meču, jer na gren slem turnirima veoma važan detalj može da bude vreme provedeno na terenu i bitno je da budemo ekonomični", poručio je branilac titule u Njujorku.

Drugi teniser sveta će u sledećoj rundi igrati protiv Rožerija Dutre Da Silve iz Brazila, koji je 112. na ATP listi.

Đoković na Ju-Es Openu brani titulu koju je prošle godine osvojio pobedom u finalu nad Rafaelom Nadalom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.