Đoković je priča za sebe - Marej ponižen napušta Šangaj!

Izvor: Vesti-online.com, 17.Okt.2015, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković je priča za sebe - Marej ponižen napušta Šangaj!

Novak Đoković igra tenis za svoju dušu. U polufinalu Mastersa u Šangaju Srbin je održao čas tenisa prvom pratiocu Endiju Mareju.

Pa, šta radi čovek?!

Sat vremena i devet minuta bilo je dovoljno "Broju 1" da stigne do borbe za titulu na pretposlednjem turniru iz serije >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << 1.000 - 6:1, 6:3!

Meč broj 29 između prvog i drugog reketa sveta okončan je nikad lakšom, 20. pobedom nad britanskim asom.

Samo je prvi servis gem Endi uspeo da pretvori u prednost na startu duela. Od tog momenta, pa sve do kraja uvodnog seta uspeo je da osvoji dva poena na svoj servis!

"Zainatio" se u nastavku, "brejknuo" Noleta, ali furiozno "položio koplja" u naredna dva svoja servisa... Bilo je jasno da sa Žo-Vilfredom Congom reket ukrstiti najbolji na svetu.

Francuz je u prvom polufinalu bio bolji od španskog tenisera Rafaela Nadala.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

BRITANCI ISMEVAJU MAREJA Zabranimo vanzemaljcu Novaku da igra!

Izvor: Blic, 17.Okt.2015

Posle najnovije lekcije koju je Novak Đoković očitao Endiju Mareju u polufinalu mastersa u Šangaju, čini se da ni oni najzagriženiji fanovi britanskog tenisera više ne gaje nade da on u dogledno vreme može dostići nivo prvog tenisera sveta...Novak je sa velikom lakoćom i pobedom od 6:1, 6:3...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.