Đoković izgubio u drugom kolu Monte Karla

Izvor: TV Arena Sport, 13.Apr.2016, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković izgubio u drugom kolu Monte Karla

Najbolji srpski i najbolji svetski teniser, Novak Đoković, izgubio je u drugom kolu Monte Karla od Jiržija Veselog sa 2:1 po setovima (4:6, 6:2 i 4:6).

Čeh je trenutno 55. teniser na svetu, ima samo 22 godine i velika je budućnost ovog sporta, videlo se to i danas u ovom meču iako Novak nije bio ni približno dobar kao što se to >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << očekuje od njega.

U prvom setu teniseri su držali svoj servis bez većih problema, sve do sedmog gema kada je servirao Novak i kada je Čeh imao jednu brejk loptu koju ipak nije iskoristio.

Ipak, nakon svog servisa koji je dobio bez velikih problema, Jirži Veseli je uspeo da brejkne Novaka u pravom trenutku, da povede sa 5:4 i da svojim servisom privede prvi set kraju.

U drugom je Čeh igrao slabije, posebno u drugom delu, pa je Novak uspeo da ga dobije bez velikih problema sa 6:2 i kada su svi mislili da će rutinski srpski teniser uspeti da ga savlada i u trećem, desilo se suprotno.

Serija od 22 Đokovićeve uzastopne pobede na Mastersima je završena. Prvi put od 2013. godine izgubio je svoj prvi meč na turniru!

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket

U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije paketa.

Pratite naše Facebook  i Twitter stranice i saznajte najnovije vesti iz sporta.

Nastavak na TV Arena Sport...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.