Đoković izgubio od Federera u polufinalu Šangaja

Izvor: Politika, 11.Okt.2014, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković izgubio od Federera u polufinalu Šangaja

ŠANGAJ – Prvi teniser sveta Novak Đoković nije uspeo da se plasira u finale Mastersa u Šangaju,. pošto je danas u drugom polufinalu izgubio od Švajcarca Rodžera Federera sa 6:4, 6:4.

Švajcarac je tako prekinuo Đokovićevu veliku seriju od 28 pobeda na kineskoj turneji, zabeleživši protiv njega 19. trijumf u karijeri.

Prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << reket Srbije je danas bio u senci Federera koji je protiv njega spremio odličnu taktiku, i na kraju došao do pobede.

Đoković je delovao neubedljivo od početka meča,dok je Švajcarac izgledao kao da tačno zna šta želi.

Srpski teniser je jedini put u meču zablistao u drugom setu kada je na svoj servis spašavao dve mec lopte za 5:4, pokazujući svoj najveći kvalitet - borbenost do kraja.

Ipak, Federer je svojim početnim udarcem bio neumoljiv, iskoristivši treću meč loptu.

Svajcarac će se u borbi za titulu u nedelju sastati sa Francuzom Žilom Simonom koji je u prvom polufinalu bio bolji od Španca Felisijana Lopeza sa 2:0 setovima.

Tanjug

objavljeno: 11.10.2014
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.