Đoković iz sve snage nahvalio Federera (ANKETA)

Izvor: Vesti-online.com, 11.Jul.2015, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković "iz sve snage" nahvalio Federera (ANKETA)

Nedelja, 15 časova. Centralni teren. Sudar titana, 40. put! Treća vimbldonska titula za Novaka Đokovića (1) ili osma za Rodžera Federera (2). Prvi reket planete izneo je niz pohvala na račun velikog rivala dan uoči finala Otvorenog prvenstva Velike Britanije.

U stilu velikog majstora. Pre svega, velikog SPORTISTE!
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
Na istom mestu pre godinu dana sastala su se dva ista igrača. Radovao se Novak, posle pet setova. I mi sa njim. Nadamo se i verujemo da ćemo se i ove godine radovati.

- Rodžer voli da igra u Londonu. Ovde pruža najbolje partije. Centralni teren Vimbldona, sedam titula... Njegova teritorija. Uživa igrajući ovde - počeo je priču Đoković.

- Kako turnir odmiče, njegov nivo igre raste. Najbolji je kada je najpotrebnije i zato je veliki šampion.

Srpski teniser govorio je i o doprinosu Borisa Bekera, trostrukog osvajača Vimbldona, na njegovu igru.

- On drugačije doživljava mečeve u odnosu na period kada je bio igrač. Ima drugačije motive, ali verujte mi, prolazi kroz iste emocije kao i ja. Osećam to. Nekada ne može da spava noć pred važne duele. Hemija koju posedujemo je neophodna kako bismo ostvarili zacrtane ciljeve.

Novače, srećno! Ti to možeš!

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novak pred finale: "Ovo je njegov teren"

Izvor: Sportske.net, 11.Jul.2015

Rodžer Federer i Novak Đoković sastaju se u finalu Vimbldona sutra od 15 časova, Nole će juriti svoj treći trijumf na ovom takmičenju...Pre dve godine Novak i Rodžer su se sastali u finalu Vimbldona, a tada je naš teniser slavio i po drugi put postao šampiona nezvaničnog Svetskog prvenstva...

Nastavak na Sportske.net...

Nastavak britanskog "terora": Posle Novaka, na redu je otac Srđan

Izvor: Vesti-online.com, 12.Jul.2015, 10:41

Teška artiljerija laži o Novaku Đokoviću je istrošena, u prazno, te su se britanski mediji odlučili na novu taktiku. Udri po ocu, Srđanu...Samo dan uoči velikog finala Vimbldona, ugledni "Independent", ničim izazvan, gurnuo je u fokus slučaj od pre nekoliko godina, kada je Novakov otac, ušao...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.