Novak pred finale: Ovo je njegov teren

Izvor: Sportske.net, 11.Jul.2015, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak pred finale: "Ovo je njegov teren"

Rodžer Federer i Novak Đoković sastaju se u finalu Vimbldona sutra od 15 časova, Nole će juriti svoj treći trijumf na ovom takmičenju.

Pre dve godine Novak i Rodžer su se sastali u finalu Vimbldona, a tada je naš teniser slavio i po drugi put postao šampiona nezvaničnog Svetskog prvenstva za tenisere.

Mnogi očekuju veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << neizvestan meč, nalik onom od prošle godine kada je Novak pobedio nakon pet setova.

"Federer voli da igra ovde. On ovde pruža najbolje partije. Centralni teren Vimbldona - sedam titula. To je njegov teren i on uživa kada je na njemu.

Obično raste kako turnir odmiče. Uvek igra najbolje kada je to najpotrebnije i zato je veliki šampion
", rekao je Novak.



"Federer je, zapravo, jedan od ljudi koji su me načinili boljim igračem. U mečevima sa njim prolazim kroz različite emocije i situacije koje me teraju da shvatim šta mi je potrebno da bih postao bolji, da bih ga pobedio i da bih osvojao gren slemove"
, istakao je Nole.

Ukoliko najbolji teniser sveta pobedi u sutrašnjem duelu uspeće da se izjednači sa Federerom bo broju pobeda u međusobnim duelima (trenutno stanje je 20:19 za Rodžera).
Pogledaj vesti o: Federer

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Vimbldon je i dalje Novakov!

Izvor: BanjalukaLive.com, 12.Jul.2015, 00:06

Novak Đoković je u finalu Vimbldona savladao neprikosnovenog Rodžera Federera sa 3:1 u setovima (7:6 (7:1), 6:7 (10:12), 6:4 i 6:3) i tako osvojio svoj treći Vimbldon u karijeri. Ovom pobjedom protiv Rodžera Federera Novak Đoković je i izjednačio rezultat u međusobnom skoru protiv jednog od...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.