Đoković imao sreće na žrebu, srpski derbi u prvom kolu

Izvor: Studio B, 21.Jun.2013, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković imao sreće na žrebu, srpski derbi u prvom kolu

Najbolji teniser sveta Novak Đoković neće moći da se sastane sa svojim glavnim rivalima pre finala Vimbldona, odlučeno je žrebom u Londonu.

Ali, žreb je presudio i da će Srbija ostati bez jednog predstavnika posle prvog kola jer će se tasda sastati Viktor Troicki i Janko Tipsarević. 
>> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << />
Đoković će u prvom kolu igrati protiv Florijana Majera iz Nemačke, nakon čega mu sledi pobednik meča Bobi Rejnolds-Stiv Džonson. Verovatni protivnik u trećoj rundi mu je Žeremi Šardi iz Francuske, a u osmini finala Tomi Has iz Nemačke.  

 Ako je Đoković i imao sreće u žrebu, ostala trojica iz "velike četvorke" nisu, pošto su se Rodžer Federer, Rafael Nadal i Endi Marej našli na istoj strani. 

Osim toga, Nadal je na Vimbldonu tek peti nosilac, tako da bi već u četvrtfinalu mogao da se sastane sa Federerom, a pobednik tog duela bi u polufinalu mogao da se sastane sa Marejom.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.