Izvor: RTS, 15.Feb.2021, 11:56

Đoković ima vremena za oporavak, poslednji na terenu u utorak

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, meč četvrtfinala Australijan opena protiv Aleksandera Zvereva igraće u utorak od 11.00 po našem vremenu.
Duel je poslednji na programu na "Rod Lejver areni", a Đoković i Zverev će na teren posle završetka meča između Simone Halep i Serene Vilijams.

Novak je do četvrtfinala prvog grend slem turnira u godini stigao pobedom nad Milošem Raonićem u nedelju.
Prethodno je savladao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Tejlora Frica, u meču koji mu je doneo i povredu abdominalnog mišića.
Đoković je, kako je sam rekao, dva dana proveo na lekovima protiv bolova, ali je ipak uspeo da prevaziđe sve poteškoće i da ostvari trijumf.
Sa druge strane, Zverev je, takođe uz povredu stomačnog mišića, uspeo da savlada Dušana Lajovića, još jednog reprezentativca Srbije.
U ostalim četvrtfinalima sastaju se Grigor Dimitrov – Aslan Karacev, Danil Medvedev – Andrej Rubljov, odnosno Rafael Nadal – Stefanos Cicipas.
Prvi grend slem sezone igra se za nagradni fond od 71.500.000 australijskih dolara, a titulu brani upravo Đoković.

Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Đoković protiv Zvereva sutra oko 11 sati

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Feb.2021

Najbolji teniser sveta Novak Đoković i Nemac Aleksandar Zverev sastaće se u četvrtfinalu otvorenog prvenstva Australije u tenisu, sutra oko 11 sati po srednjoevropskom vremenu...Kako su saopštili organizatori, meč se igra kao drugi u večernjem programu na "Rod Lejver areni", odmah iza duela Rumunke...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.