Đoković igra u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 22.Jan.2017, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković igra u Nišu

Ono što se poslednjih nekoliko dana pretpostavljalo od danas je izvesno - Novak Đoković će od 3. do 5. februara nastupiti za tenisku reprezentaciju Srbije, u mečevima Dejvis kupa protiv Rusije, koji se igraju u niškoj hali "Čair".

Novi selektor reprezentacije Srbije Nenad Zimonjić je, piše Sport klub, a prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << N1, ranije govorio da su za duel sa Rusijom sigurni Viktor Troicki i Dušan Lajović, a da će on tu biti selektor-igrač. Đoković je bio pod znakom pitanja.

Plan je da se pojavi Filip Krajinović, dok ćemo za Novaka Đokovića videti. Postoje šanse da zaigra, ali ćemo u narednih nekoliko dana znati definitivno - kaže Zimonjić.

Međutim, dileme nema, sam Đoković je, piše RTS, rekao da se raduje mečevima u dresu Srbije.

To je poseban osećaj kada smo svi zajedno i kad igramo za našu zemlju. Verujem da će Niš biti odličan domaćin, i da ćemo pobednički izaći iz susreta sa Rusijom - rekao je Đoković.

Meč Srbija – Rusija je na programu od 3. do 5. februara u Nišu, a Novak Đoković u Niš stiže nakon poraza od Denisa Istomina, u 2. kolu Australijen Opena.

Podsetimo, kompleti karata za duel sa Rusima već su u prodaji, a od 30. januara navijačima bi trebalo da budu dostupne i ulaznice za pojedinačne mečeve.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Dejvis kup,   Viktor Troicki

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Zimonjić: Postoje šanse da Djoković igra u Nišu

Izvor: Beta, 22.Jan.2017

Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Nenad Zimonjić rekao je danas da postoje šanse da drugi teniser sveta Novak Djoković igra protiv Rusije u Nišu, u prvom kolu Dejvis kupa.Kako je preneo Sportski žurnal, Zimonjić je rekao da će za Srbiju igrati Viktor Troicki, Dušan Lajović, da je plan...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.