Đoković igra egzibicioni meč protiv Kuertena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Nov.2012, 05:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković igra egzibicioni meč protiv Kuertena

RIO DE ŽANEIRO -

Najbolji teniser sveta Novak Đoković odigraće danas u Rio de Žaneiru egzibicioni meč s Gustavom Kuertenom, a zatim će igrati i fudbal s nekim od bivših brazilskih zvezda.

Đoković i Kuerten prisustvovaće otvaranju teniskog terena u sirotnjskoj četvrti Rija, jednoj od najvećih u Latinskoj Americi, a zatim će s trostrukim šampionom Rolan Garosa odigrati meč na Marakanazinjo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << stadionu.

Pre odlaska na odmor, on će odigrati i prijateljsku fudbalsku utakmicu s brazilskim legendama. Pridružiće mu se Dejan Petković, koji je igrao u nekoliko klubova u Brazilu, a očekuje se da će u ovom spektaklu između ostalih učestvovati Romario, Kafu, Bebeto i Ziko.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.