Đoković: Kerten favorit na šljaci

Izvor: B92, 16.Nov.2012, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Kerten favorit na šljaci

Najbolji teniser sveta Novak Đoković doputovao je u Rio de Žaneiro, gde će u subotu odigrati poslednji egzibicioni meč pred odlazak na odmor.

Rival u "Marakanazinjo" areni biće mu biti nekadašnji svetski broj jedan Gustavo Kerten, popularni Guga, a drugog dana vikenda Đoković će biti akter prijateljskog fudbalskog meča u kojem će učestvovati legende brazilskog fudbala Bebeto, Kafu i Ziko, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kao i proslavljeni srpski internacionalac u toj zemlji, Dejan Rambo Petković.

"Hvala puno na dobrodošlici. Nisam očekivao da ću ikada igrati protiv Guge, ali mi se želja ostvarila. On je apsolutni favorit na šljaci, tri puta je osvajao Rolan Garos", izjavio je Đoković na izuzetno posećenoj konferenciji za novinare, kojoj su prisustvovali Kuerten i Petković.

Prvi dolazak Đokovića u najveću zemlju Južne Amerike izazvao je ogromno interesovanje i sasvim je izvesno da će egzibicionom meču sa Kertenom, koji se igra u subotu u 18 časova po lokalnom vremenu prisustvovati veliki broj ljubitelja sporta.

Najboljeg svetskog tenisera potom čeka i egzibiciona fudbalska utakmica u nedelju, koja se igra 13.50 po lokalnom vremenu, gde se takođe očekuje ogromna poseta.

Đoković je još u ponedeljak posle osvajanja Masters kupa u Londonu rekao da je veoma uzbuđen zbog dolaska u Brazil.

“Obožavam fudbal, ali ga loše igram. Znam da je to nacionalni sport u Brazilu i da su u tome najbolji. Čast mi je što ću pored meča sa Gugom imati priliku da zaigram sa asovima kao što su Bebeto, Kafu i Ziko. Zaista sam uzbuđen, jedva čekam meč. Siguran sam da će biti zabavno”, izjavio je tada Đoković.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković: Kuerten je protiv mene favorit na šljaci

Izvor: Press, 16.Nov.2012

Najbolji teniser sveta Novak Đoković doputovao je u Rio de Žaneiro, gde će u subotu odigrati poslednji egzibicioni meč pred odlazak na odmor..Rival u Marakanazinjo areni biće mu biti nekadašnji svetski broj jedan Gustavo Kuerten, popularni "Guga", a drugog dana vikenda Đoković će biti akter...

Nastavak na Press...

Đoković u Riju: Malo tenisa, malo fudbala

Izvor: Kurir, 16.Nov.2012

Hvala puno na dobrodošlici. Nisam očekivao da ću ikada igrati protiv Guge, ali mi se želja ostvarila. On je apsolutni favorit na šljaci, tri puta je osvajao Rolan Garos, izjavio je Đoković..Januarska reka u novembru...Najbolji srpski i svetski teniser Novak Đoković ispunio je jednu od do juče...

Nastavak na Kurir...

Đoković u Riju

Izvor: Studio B, 16.Nov.2012

Najbolji teniser sveta Novak Đoković doputovao je u Rio de Žaneiro, gde će u subotu odigrati poslednji egzibicioni meč pred odlazak na odmor...Rival u Marakanazinjo areni biće mu biti nekadašnji svetski broj jedan Gustavo Kuerten, popularni "Guga", a drugog dana vikenda Đoković će biti akter...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.