Djoković i Troicki u drugom kolu u Monte Karlu

Izvor: Beta, 12.Apr.2010, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Djoković i Troicki u drugom kolu u Monte Karlu

BEOGRAD, 12. aprila 2010. (Beta) - Srpski teniseri Novak Djoković i Viktor Troicki plasirali su se u drugo kolo turnira u Monte Karlu pošto su u ponedeljak pobedili brazilsko-španski dubl Tomasa Belučija i Alberta Montanjesa sa 2:0 po setovima, 6:1, 7:5.

Djoković i Troicki će u drugom kolu igrati protiv četvrtih nosilaca Veslija Mudija i Dika Normana, koji su u prvom kolu bili slobodni.

Na turniru u Mone Karlu u konkurenciji dublova takmiče se i Nenad Zimonjić i Danijel Nestor. Srpsko-kanadski dubl, koji je postavljen za prve nosioce, bio je slobodan u prvom kolu.

Zimonjić i Nestor će u drugom kolu igrati protiv boljih iz duela Marin Čilić-Kristofer Kas i Jirgen Melcer-Mihail Južni.


Pogledaj vesti o: Viktor Troicki,   Tenis

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković i Troicki u drugom kolu u Monte Karlu

Izvor: Kurir, 12.Apr.2010

BEOGRAD, 12. aprila 2010. (Beta) - Srpski teniseri Novak Đoković i Viktor Troicki plasirali su se u drugo kolo turnira u Monte Karlu pošto su danas pobedili brazilsko-španski dubl Tomasa Belučija i Alberta Montanjesa sa 2:0 po setovima, 6:1, 7:5. Đoković i Troicki će u drugom kolu igrati protiv...

Nastavak na Kurir...

Đoković i Troicki u 2. kolu Monte Karla

Izvor: Radio 021, 13.Apr.2010, 08:48

Novak Đoković i Viktor Troicki plasirali su se u 2. kolo turnira u Monte Karlu pošto su pobedili brazilsko-španski dubl Tomasa Belučija i Alberta Montanjesa sa 2:0 po setovima, 6:1, 7:5.

Nastavak na Radio 021...

Troicki u drugom kolu turnira u Monte Karlu

Izvor: NaDlanu.com, 13.Apr.2010

BEOGRAD, 13. aprila 2010. (Beta) - Srpski teniser Viktor Troicki plasirao se u drugo kolo turnira u Monte Karlu, pošto je pobedio 41. igrača sveta Lukaša Kubota iz Poljske sa 2:1 u setovima (4:6, 6:2, 6:2). Troicki će u drugom kolu igrati protiv 12. nosioca Tomija Robreda, koji je danas pobedio...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.