Đoković i Tipsarević poraženi u dublu

Izvor: Studio B, 28.Mar.2015, 09:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković i Tipsarević poraženi u dublu

Srpski teniseri Novak Đoković i Janko Tipsarević nisu uspeli da se plasiraju u drugo kolo u konkurenciji dublova na mastersu u Majamiju.

Izgubili su na startu izgubili od Šveđanina Roberta Lindšteda i Austrijanca Jirgena Melcera u tri seta - 6:4, 3:6, 10:7.

Ovaj meč označio je i povratak Tipsarevića na teren posle godinu i >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << po dana pauze zbog povrede.

Đoković je turnir na Floridi osvajao četiri puta, 2007, 2011, 2012. i 2014. godine, a u odbranu titule kreće duelom protiv Slovaka Martina Kližana.

Taj meč drugog kola na programu je u noći između subote i nedelje od jedan sat po srednjeevropskom vremenu.

Turnir u Majamiju igra se za ukupan nagradni fond od 6,26 miliona dolara.

 

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novak kreće po pehar

Izvor: Danas, 28.Mar.2015

Beograd - Najbolji teniser sveta Novak Đoković započeće za vikend pohod na titulu Mastersa u Majamiju od 2. kola i duela protiv Slovaka Martina Kližana. Prema rasporedu, duel prvog i 41. reketa planete igraće se u subotu po lokalnom vremenu na Floridi, što će biti prvo odmeravanje snage našeg...

Nastavak na Danas...

Novak: Užasno vreme je iza Janka

Izvor: B92, 28.Mar.2015

Najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je da mu je drago što je mogao da pomogne Janku Tipsareviću na njegovom povratku na teren...Tipsarević nije odigrao nijedan meč od oktobra 2013. godine, a u petak je sa Đokovićem igrao dubl na Mastersu u Majamiju, ali su poraženi od Šveđanina Roberta...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.