Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jul.2010, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković i Ljubičić otvaraju meč Srbija – Hrvatska

Četvrtfinalni susret Dejvis kup reprezentacija Srbije i Hrvatske, koji se od 9. do 11. jula igra u Splitu, u petak će u 14 časova otvoriti meč između Novaka Đokovića i Ivana Ljubičića, određeno je danas žrebom u Splitu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković i Ljubičić otvaraju četvrtfinale

Izvor: TV Avala, 08.Jul.2010

Novak Đoković i Ivan Ljubičić otvoriće sutra u Splitu četvrtfinalni duel Svetske grupe teniskog Dejvis kupa između Srbije i Hrvatske.

Nastavak na TV Avala...

Prpić: Voleo bih da posle prvog dana bude 1:1

Izvor: S media, 08.Jul.2010

Ivan Ljubičić izjavio je da će biti jako dobro po Hrvatsku ukoliko savlada Novaka Đokovića na startu četvrtfinala Dejvis kupa koji njegova reprezentacija u Splitu igra protiv Srbije, dok je selektor Goran Prpić dodao da su tri pobede primarni cilj domaćina...Ljubičić, inače 16. teniser sveta,...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.