Djoković bez odbrane trofeja u Indijan Velsu

Izvor: Studio B, 17.Mar.2012, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Djoković bez odbrane trofeja u Indijan Velsu

Vodeći teniser na svetskoj rang listi, srpski igrač Novak Đoković nije uspeo da odbrani titulu na turniru masters serije u Indijan Velsu, pošto je večeras u polufinalu izgubio od Amerikanca Džona Iznera sa 1:2, u setovima (6:7, 6:3, 6:7).

Đoković je u prvom setu oduzeo servis 11. igraču na svetskoj rang listi za vođstvo od 2:1 u gemovima, ali je Izner uspeo da vrati brejk u desetom gemu i izjednači na 5:5. Posle sigurnih servisa na obe strane i velike >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << borbe u taj-brejku Amerikanac je dobio prvi set sa 7:6 (9:7).

U drugom setu Đoković je napravio brejk za 5:3 u gemovima, a ubrzo potom uspeo da izjednači na 1:1.

U odlučujućem trećem setu oba tenisera su dugo servirala sigurno. Đoković je najbliži brejku bio u sedmom gemu, kada je propustio šansu da povede sa 4:3, a Izner u 12, kada je imao 6:5 i meč loptu.

Pitanje pobednika rešeno je u taj-brejku, u kojem je Izner pobedio sa 7:5. Đoković je spasao dve meč lopte za Amerikanca, ali nije uspeo i treću. Ovo je bio treći međusobni duel Đokovića i Iznera, a srpski teniser sada vodi sa 2:1 u pobedama.

U drugom polufinalu turnira u Indijan Velsu večeras će se sastati Rafael Nadal i Rodžer Federer.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Beogradska Arena,   Dejvis kup,   Rafael Nadal

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković na terenu u 19 časova

Izvor: RTS, 17.Mar.2012

Najbolji teniser sveta Novak Đoković večeras od 19 časova po našem vremenu igra polufinale Mastersa u Indijan Velsu protiv Amerikanca Džona Iznera. Posle ovog duela na teren izlaze Nadal i Federer. Sledi li osmi uzastopni obračun Novaka i Rafe za trofej? Internet portal uživo će pratiti kretanje...

Nastavak na RTS...

Đoković protiv Iznera od 19h

Izvor: Radio 021, 17.Mar.2012

Novak Đoković igra polufinale Mastersa u Indijan Velsu protiv Amerikanca Džona Iznera večeras od 19 časova po našem vremenu.

Nastavak na Radio 021...

Preko Iznera do finala

Izvor: RTS, 17.Mar.2012

Prvi reket sveta Novak Đoković igra polufinale Mastersa u Indijan Velsu protiv Amerikanca Džona Iznera. Već u trećem gemu prvog seta Novak pravi brejk, Izner u desetom gemu vraća brejk. Prvi set ulazi u egal završnicu. Posle ovog duela na teren izlaze Nadal i Federer. Sledi li osmi uzastopni obračun...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.