Đoković bez četvrtfinala Pariza

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Nov.2010, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković bez četvrtfinala Pariza

PARIZ -

Najbolji srpski teniser Novak Đoković nije uspeo da se plasira u četvrtfinale turnira masters serije u Parizu, pošto je u trećem kolu izgubio od Francuza Mišela Lodre sa 7:6 (8:6), 6:2.

Treći reket sveta nije bio ni blizu izdanja koje ga je krasilo u prethodnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << duelu sa Argentincem Huanom Monakom, dok je za razliku od njega Lodra briljirao pred domaćom publikom.

Početak duela je bilo klasično odmeravanje snaga, koje je odlučeno u taj brejku u korist francuskog tenisera.

U nastavku je govor tela našeg tenisera, koji očigledno nije bio raspoložen za borbu, jasno pokazivao u kojem će pravcu dalje teći meč.

Lodra je sjajnim jednoručnim bekhendima i forhendima ređao poene na svoj "konto", došavši do prvog brejka u trećem gemu (2:1). Đoković je u šestom gemu imao tri vezane prilike za brejk, ali ih nije iskoristio.

Lodra je s druge strane koristio svaku pruženu sansu, tako da je već u sedmom gemu još jednom došao do brejka i na kraju na svoj servis obezbedio plasman u četvrtfinale.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković čestitao je danas Francuzu Mišelu Lodri pobedu u trećem kolu ATP turnira u Parizu, ali je nagovestio revanš u finalu Dejvis kupa u Beogradu, od 3. do 5. decembra.

"Nikada nisam video tako brzu podlogu - izuzev travnate, kao što je ova u Parizu. Ta podloga je apsolutno odgovarala ofanzivnom igraču kakav je Lodra", rekao je Đoković koji je porazom protiv Lodre završio pohod na odbranu titule u Parizu.

Treći reket sveta je dodao da će podloga u "Beogradskoj areni" odgovarati "srpskim musketarima".

"U Beogradu ćemo pripremiti podlogu onako kako to nama bude odgovaralo", poručio je Đoković.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.