Đoković: Žao mi je što je Del Potro morao da izgubi

Izvor: Sportski Žurnal, 13.Okt.2013, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Žao mi je što je Del Potro morao da izgubi

Novak Đoković rekao je posle odbrane titule na Mastersu u Šangaju da mu je žao jer je Argentinac Huan Martin del Potro morao da izgubi.
(FOTO: AP)
Bio si sjajan, žao mi je što si izgubio, ne znam šta da kažem posle ovakvog meča. Prijatelju, želim ti sve najbolje. Hvala mom timu, uvek su uz mene i žrtvuju svoje vreme zbog rada sa mnom – rekao je Đoković posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << meča.
On je pohvalio organizatore Mastersa u Šangaju.
Ovo je jedan od najboljih turnira na svetu kada je organizacija u pitanju. Svaki put kad dođem vidim nešto novo, poprvaljeno, više je publike – dodao je Đoković.
Del Potro je čestitao Đokoviću na odličnoj partiji i najavio dolazak u Šangaj i sledeće godine.
Đoković me je pobedio u još jednoj velikoj borbi, teško ga je dobiti čak i kada igramo na podlozi koja mi odgovora. Ponosan sam na njega, jer on i njegov tim imaju izvanrednu sezonu iza sebe. Lepo je igrati u Šangaju, publika nam je priredila šou. Jedva čekam da se vratim, ponovo pobedim Nadala, nadam se i Novaka i osvojim titulu – rekao je Del Potro.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ĐOKOVIĆ: Žao mi je što je Del Potro morao da izgubi

Izvor: Kurir, 13.Okt.2013

Bio si sjajan, žao mi je što si izgubio, ne znam šta da kažem posle ovakvog meča. Prijatelju, želim ti sve najbolje, rekao je srpski teniser..ŠANGAJ - Srpski teniser Novak Đoković rekao je posle odbrane titule na Mastersu u Šangaju da mu je žao jer je Argentinac Huan Martin del Potro morao...

Nastavak na Kurir...

Đoković: Žao mi je što je Del Potro morao da izgubi

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Okt.2013

ŠANGAJ - Srpski teniser Novak Đoković rekao je poslije odbrane titule na Mastersu u Šangaju da mu je žao jer je Argentinac Huan Martin del Potro morao da izgubi.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.