Ðoković: Žao mi je što je Del Potro morao da izgubi

Izvor: Press, 13.Okt.2013, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ðoković: Žao mi je što je Del Potro morao da izgubi

"Bio si sjajan, žao mi je što si izgubio, ne znam šta da kažem posle ovakvog meča. Prijatelju, želim ti sve najbolje. Hvala mom timu, uvek su uz mene i žrtvuju svoje vreme zbog rada sa mnom", rekao je Ðoković posle meča.
On je pohvalio organizatore Mastersa u Šangaju.
"Ovo je jedan od najboljih turnira na svetu kada je organizacija u pitanju. Svaki put kad dođem vidim nešto novo, poprvaljeno, više je publike", dodao je Ðoković.
Del Potro je čestitao Ðokoviću >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << na odličnoj partiji i najavio dolazak u Šangaj i sledeće godine.
"Ðoković me je pobedio u još jednoj velikoj borbi, teško ga je dobiti čak i kada igramo na podlozi koja mi odgovora. Ponosan sam na njega, jer on i njegov tim imaju izvanrednu sezonu iza sebe. Lepo je igrati u Šangaju, publika nam je priredila šou. Jedva čekam da se vratim, ponovo pobedim Nadala, nadam se i Novaka i osvojim titulu", rekao je Del Potro.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.