Đoković: Veoma sam zadovoljan igrom

Izvor: Vesti-online.com, 01.Mar.2013, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Veoma sam zadovoljan igrom

Srpski teniser Novak Đoković rekao je posle današnje pobede nad Huanom Martinom Del Potrom i plasmana u finale turnira u Dubaiju, da je veoma zadovoljan svojim igrama u poslednje vreme.

"Bio sam pozitivan i pun samopouzdanja" - Novak Đoković

 
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
"Veoma sam zadovoljan svojim igrama i načinom na koji izlazim na kraj sam sa sobom u teškim trenucima. Psihički sam ostao čvrst i verovao sam da mogu da izdržim i dobijem u dva seta. Nisam dozvolio sebi da budem negativan, bio sam veoma, veoma pozitivan i pun samopouzdanja", rekao je Đoković posle pobede nad Del Potrom 6:3, 7:6.

 

 

Najbolji teniser sveta ocenio je danas da mu nije bilo lako da savlada Argentinca.

 

"Del Potro ima moćan servis i forhend sa osnovne linije kojim može da uradi šta želi. Morao sam da budem fokusiran sve vreme. Odigrao sam loše kada je trebalo da završim meč, ali je i on odličan igrač, tako da je do kraja bilo neizvesno", dodao je Novak koji je poslednji put izgubio meč u oktobru prošle godine.

 

Đoković će u finalu turnira u Dubaiju igrati protiv pobednika duela između Tomaša Berdiha i Rodžera Federera.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković pred novom krunom

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Mar.2013

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u finale turnira u Dubaiju pobjedom nad Argentincem Huanom Martinom del Potrom rezultatom 2:0 (6:3, 7:6).

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.