Đoković – Vavrinka |1:0| 3:0

Izvor: RTS, 21.Avg.2015, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković – Vavrinka |1:0| 3:0

Novak Đoković i Sten Vavrinka igraju meč četvrtfinala Mastersa u Sinsinatiju. Najbolji teniser sveta ima priliku da se revanšira Švajcarcu za poraz u finalu Rolan Garosa. Direktan prenos je na Prvom programu RTS-a.
18.00 - Još jedan brejk pravi Đoković i sa dva brejka prednosti u drugom setu nalazi se veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << blizu plasmana u polufinale turnira.
17.51 - Najbolji teniser sveta već na početku drugog seta oduzima servis Vavrinki, čime osvaja četvrti uzastopni gem.
17.46 - Đoković koristi drugu set loptu i prvi deo igre rešava u svoju korist - 6:4.
17.41 - Novak oduzima servis Vavrinki u devetom gemu prvog seta, sada će servirati za osvajanje prvog dela meča.
17.33 - Posle šest odigranih gemova - nema brejka.
17.10 - Počeo je meč, prvi na servisu Vavrinka.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je do četvrtfinala došao dramatičnom pobedom od 2:1, posle preokreta u neizvesnom meču sa Belgijancem Davidom Gofanom.
Ni Sten Vavrinka nije imao manje dramatičan duel sa Hrvatom Ivom Karlovićem, koga je, na kraju posle tri taj-brejka, savladao sa 6:7 (2:7), 7:6 (7:5), 7:6 (7:5).
Iako u dosadašnjim susretima Đoković ubedljivo vodi sa čak 17:4, pobednik poslednjeg njihovog duela u finalu Rolan Garosa bio je Vavrinka.
Duel između Đokovića i Vavrinke na programu je 17 časova po srednjoevropskom vremenu i možete ga pratiti u direktnom prenosu na Prvom programu RTS-a.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Tenis

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković ubedljivo do polufinala Sinsinatija!

Izvor: RTS, 21.Avg.2015

Novak Đoković savladao Stena Vavrinku sa 2:0 (6:4, 6:1) i plasirao se u polufinale Mastersa u Sinsinatiju. Naredni rival biće Ukrajinac Aleksandar Dolgopolov, koji je sa 2:0 u setovima savladao Tomaša Berdiha. . .Najbolji...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.