Đoković: Izašao sam iz rupe

Izvor: MozzartSport.com, 21.Avg.2015, 08:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Izašao sam iz rupe

"Odigrao je čvrsto i konstantno, uvek me je terao na dodatni udarac. Ja sam solidno odigrao prvi set, a šta se desilo u narednih 45 minuta ne želim ni da se setim", izjavio je Novak posle tesne pobede nad Belgijancem Gofanom

Najbolji teniser sveta Novak Ðoković odao je priznanje Belgijancu Davidu Gofanu, koga je posle velike i neizvesne borbe pobedio u tri seta i plasirao se u četvrtfinale mastersa u Sinsinatiju.

"Odigrao je čvrsto >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i konstantno, uvek me je terao na dodatni udarac. Ja sam solidno odigrao prvi set, a šta se desilo u narednih 45 minuta ne želim ni da se setim. Odjednom sam izgubio intenzitet i koncentraciju", kazao je Ðoković, a prenosi Ap.

Prvi reket sveta dodao je da u tom delu meča "nije bio na terenu".

"Srećom, uspeo sam da se oporavim i iskopam iz rupe u koju sam upao", rekao je Ðoković.

Srpski teniser 11. put učestvuje na turniru u Sinsinatiju, jedinom iz masters serije koji nedostaje u njegovoj bogatoj riznici trofeja, a protiv Gofana je slavio sa 6:4, 2:6, 6:3. Ðokovićev protivnik u borbi za polufinale je Švajcarac Stan Vavrinka, koji je savladao Hrvata Iva Karlovića u dramatičnom meču sa 6:7 (2:7), 7:6 (7:5), 7:6 (7:5).

(foto: Action Images)
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Đoković: Iskopao sam se iz rupe

Izvor: RTS, 21.Avg.2015

Najbolji teniser sveta Novak Đoković odao je priznanje Belgijancu Davidu Gofanu, koga je posle velike i neizvesne borbe pobedio u tri seta i plasirao se u četvrtfinale mastersa u Sinsinatiju. Đokovićev protivnik u borbi za polufinale je Švajcarac Stan Vavrinka, meč počinje u 17.00 i možete...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.