Đoković: Srećan sam jer ću slaviti sa svojim narodom

Izvor: S media, 04.Jul.2011, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Srećan sam jer ću slaviti sa svojim narodom

Novak Đoković stigao je u Beograd. "Drago mi je što ću titulu proslaviti sa svojim narodom" izjavio je srpski šampion po dolasku u Beograd.

Najbolji srpski i svetski teniser Novak Djoković izjavio je po dolasku u Beograd da je srećan što će vimbldonsku titulu i preuzimanje prvog mesta na ATP listi >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << proslaviti sa svojim narodom.

"Drago mi je što sam stigao u zemlju kako bih najveći uspeh u karijeri proslavio sa svojim narodom", rekao je Djoković koga je na aerodromu "Nikola Tesla" dočekalo više desetina navijača.

"Ovo su najlepši dani u mojoj karijeri. Osećaj je fenomenalan, iako još nisam imao vremena da sednem i analiziram kakav sam uspeh napravio", rekao je Djoković.

Osvajač Vimbldona i novi teniski kralj sveta istakao je da je u finalu protiv Rafaela Nadala pružio najbolju partiju.

Stigao Nole, zatvoren centar grada!

Nole: Srbijo moja, dolazim! (FOTO)

Tadić: Dao bih Novaku da bude predsednik!

"Preko puta mene bio je najveći mogući protivnik. Drago mi je što sam onda kada je bilo najpotrebnije odigrao najbolje", istakao je Djoković.i dodao da mu sada predstoji kraća pauza pre odlaska u Švedsku, gde će braniti boje nacionalnog tima u četvrtfinalnom meču Dejvis kupa, od 8. do 10. jula.

Najbolji teniser današnjice je u otvorenom autobusu, okružen članovima porodice i prijateljima, krenuo ka platou ispred Doma Narodne skupštine gde ga čeka više desetina hiljada ljudi.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.