Đoković: Spreman sam da izazovem Rafu na šljaci!

Izvor: S media, 04.Apr.2011, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Spreman sam da izazovem Rafu na šljaci!

Novak Đoković spreman je da napadne kralja šljake na njegovom tlu!

Rafa: Nole je bio predobar za mene

Nole: Najbolje finale u životu

Nadal: Protiv Novaka ću morati bolje nego protiv Federera

Fiš: Novak nas melje redom!

Nakon, malo je reći, odličnog starta sezone i četiri uzastopna osvojena turnira na betonu, najbolji srpski >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << teniser spreman je da ode korak dalje i pobedi Španca na njegovom polju - šljaci.

- Nikada ga nisam pobedio na šljaci. On je kralj te podloge, momak koga je teško savladati. Ali, mislim da mi predstoji meč u kojem ću moći da ga na pravi način izazovem na šljaci. To sam pokazao 2009. u polufinalu turnira u Madridu - rekao je Đoković.

On je podsetio na neke svoje sjajne partije takođe na ovoj podlozi.

- Monte Karlo mi je omiljeni turnir, imao sam dobre partije, takođe i Madrid, tako da je moguće. Ukoliko mi se ukaže prilika da zaigram protiv njega na šljaci, moraću da budem agresivan. Šljaka je najsporija podloga na svetu, koja mu ujedno i najviše odgovara - zaključio je Đoković.

Nadal trenutno beži Đokoviću više od 3.000 poena, ali u narednih osam nedelja brani 5.000 poena...

Nole je, u međuvremenu, umeo dobro da proslavi titulu u Majamiju, o čemu možete više čitati OVDE.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.